1188, Budapest Nagykőrösi út 52.

Fékjavítás

A Flotta1 Kft gumiszerviz – 1188, Budapest Nagykőrösi út 52  – kitűzött célja a garantált első osztályú kiszolgálás és minőség kedvező árakon!

Műhelyünk dolgozóit folyamatosan képezzük. Fő célunk, hogy nemcsak az igényes technikai hátteret és fékeket biztosítsuk, de a legjobb vevőszolgálatot is.

A fék a gépjárművek talán legfontosabb biztonsági eleme, megfelelő állapota elengedhetetlen a biztonságos közlekedés szempontjából.
A fékrendszer alkatrészei elhasználódnak az időnek és a folyamatos igénybevételnek köszönhetően, ezért a gépjármű fékezési képessége csökken, és meg is szűnhet. Fontos a rendszeres átvizsgálása, hogy meggyőződjünk a fékrendszer megfelelő állapotáról, és ha szükséges javíttassuk is meg! Szervizünkben el tudunk végezni minden szükséges javítást, fékdobok, fékbetétek, féktárcsák, fékpofák, féknyergek, fékmunkahengerek, fékcsövek, főfékhengerek, fékszervók, fékfolyadék, kézifékbowdenek cseréjét, javítását, tisztítását.

Flotta1 Kft köszönetet mond kedves ügyfeleinek, akik Budapest és Pest megye településeiről keresték fel autószervizünket és megerősítették,
érdemes minket választani.

Gyors, pontos, megbízható munkavégzés

Kiváló minőségű alkatrészek

Kedvező árak

TELEFON ÉS E-MAIL

info@flotta1.hu
+36-20-610-1000

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00