1188, Budapest Nagykőrösi út 52.

Kipufogó javítás

A Flotta1 Kft gumiszerviz – 1188, Budapest Nagykőrösi út 52  – kitűzött célja a garantált első osztályú kiszolgálás és minőség kedvező árakon!

Műhelyünk dolgozóit folyamatosan képezzük. Fő célunk, hogy nemcsak az igényes technikai hátteret és szervizt biztosítsuk, de a legjobb vevőszolgálatot is.

A kipufogó rendszer vezeti ki a motorból távozó gázokat. A megfelelő állapota elengedhetetlen a motor tökéletes működése szempontjából. A tökéletes kipufogó rendszer biztosítja, hogy a levegő-üzemanyag arány mindig helyesen megválasztott legyen, és a motor optimális üzemanyag fogyasztás mellett maximális teljesítményt fejtsen ki. Ezek a tényezők meghosszabbítják a motor más fontos részeinek életciklusát – a szelepekét, a kipufogó dobokét, a katalizátorét és a lambda szondáét. Elégtelenműködése esetén a káros kipufogógázok az utastérbe juthatnak, károsítva egészségünket! Rosszul működő rendszernél azonnali javítás szükséges! Szükség szerint új kipufogó elemek beépítése, katalizátorok, csövek cseréje lehet szükséges, melyeket szervizünkben elvégeztethet!

Egyes hibák esetekben a javítás megoldható javító hegesztéssel, az alkatrész cseréje nélkül is.

Egyéb szolgáltatások

Csak kerékcsere:

Szerelt kerékcentrírozás

Defektjavítás

Peremtömítés

Gumiabroncs megsemmisítése (díj ellenében)

Flotta1 Kft köszönetet mond kedves ügyfeleinek, akik Budapest és Pest megye településeiről keresték fel autószervizünket és megerősítették,
érdemes minket választani.

Gyors, pontos, megbízható munkavégzés

Kiváló minőségű alkatrészek

Kedvező árak

TELEFON ÉS E-MAIL

info@flotta1.hu
+36-20-610-1000

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00