1188, Budapest Nagykőrösi út 52.

Kuplung, kettőstömegű lendkerék csere

A Flotta1 Kft gumiszerviz – 1188, Budapest Nagykőrösi út 52  – kitűzött célja a garantált első osztályú kiszolgálás és minőség kedvező árakon!

Műhelyünk dolgozóit folyamatosan képezzük. Fő célunk, hogy nemcsak az igényes technikai hátteret és szervizt biztosítsuk, de a legjobb vevőszolgálatot is.

Minden mechanikus váltóval rendelkező gépjármű életében eljön a kuplung és egyes típusoknál a kettős tömegű lendkerék cseréjének pillanata. Ennek ideje nagyban függ a használat körülményeitől (város, országút, autópálya) és a sofőr vezetési technikájától. Kuplung csere alkalmával három fő alkatrészt cserélünk kötelező jelleggel: kuplung szerkezet, tárcsa és kinyomócsapágy. Kettőstömegű lendkerékkel szerelt járműveknél ennek elhasználódása, gyakran egybeesik a kuplungéval. 

A kuplung és kettőstömegű lendkerék cseréjéhez a váltó levételére van szükség. Ez hosszabb időt vesz igénybe, növelve a munkadíjat, ezért fontos a megfelelő minőségű alkatrészek beépítése és szettben történő cseréje! Többszöri váltólevétel megsokszorozza a munkadíjat! Kuplungcsere alkalmával a kuplungbowden cseréje is javasolt!

Flotta1 Kft köszönetet mond kedves ügyfeleinek, akik Budapest és Pest megye településeiről keresték fel autószervizünket és megerősítették,
érdemes minket választani.

Gyors, pontos, megbízható munkavégzés

Kiváló minőségű alkatrészek

Kedvező árak

TELEFON ÉS E-MAIL

info@flotta1.hu
+36-20-610-1000

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00