1188, Budapest Nagykőrösi út 52.

Mit jelent nálunk a flottaszolgáltatás?

A flottaszolgáltatás nálunk egy komplex csomag, mely magában foglalja az Önöknek szükséges gépkocsik beszerzését, a járművek finanszírozását (tartós bérlet), a bérleti időszak alatt a gépkocsik üzemeltetését, karbantartását, valamint a bérleti időszak végén az értékesítést!

Miért jó a flottaszolgáltatás Önnek?

— Mert a bérleti díjak költségként elszámolhatóak,

— Mert a bérleti díjakra felszámított áfa visszaigényelhető (személygépkocsik esetében is),

– Mert a bérleti konstrukció mérlegen kívüli tétel, ezért a hosszú lejáratú kötelezettségek között nem kell szerepeltetni a jövőbeni bérleti díjakat,

– Mert a tartós bérlet nem terheli a hitelkeretet, az Ön cége megőrzi likviditását.

Mit tartalmaz nálunk a flottaszolgáltatás?

Asszisztant szolgáltatás

Dedikált kapcsolattartónk munkaidőben bármikor tud Önnek felvilágosítást adni a tőlünk bérelt gépkocsikra vonatkozóan. Így az Ön cégénél nincsen szükség gépkocsikkal kapcsolatos munkakörre!

Adminisztratív feladatok ellátása

Munkatársaink folyamatosan végzik az előzetesen meghatározott adminisztratív feladatokat. Ez lehet az autók mozgásával, állapotával, fogyasztásával, a használat ellenőrzésével kapcsolatos. Ezekről időszakosan jelentést küldenek Önnek.

Mentés, trélerezés

A tőlünk bérelt autók esetében az értesítést követő 4 órán belül kedvező díjszabás mellett megkezdjük az elromlott, balesetet szenvedett autó javítását vagy elszállítását. Így az Ön cégének a lehető legrövidebb kieséssel kell csak számolnia, ezáltal rendelkezésre állása nő és csökken a szolgáltatási kockázata.

Csereautó biztosítása

Mialatt a bérelt autó javítását végezzük, vagy műszaki vizsgára visszük, díjmentesen biztosítunk Önöknek hasonló kategóriájú csereautót. Így az Ön cége mentesül a „tartalék autók” rendelkezésre tartásának költségei alól!

Megelőző karbantartások, időszakos szervizek

Előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, kedvező díjtételek mellett tudjuk vállalni az előre tervezhető munkálatokat.

Műszaki vizsgáztatás

Mi követjük, mikor jár le az Önök által bérelt autó műszaki vizsgája. Erről emlékeztetünk, beütemezzük a vizsgára való felkészítést és kedvező díjszabás mellett határidőre elvégezzük. Mi leegyeztetjük a vizsga időpontját, az autót elvisszük a vizsga helyszínére. Ön a lehető legrövidebb időn belül, friss műszakival visszakapja az autót.

Biztosítási ügyintézés

Baleset, sérülés, egyéb káresemény esetén a biztosítással kapcsolatos teendőket mi végezzük el. Kárszemle, gépkocsijavítás, adminisztratív feladatok.

GPS alapú flotta követés menetlevél applikációval

Minden autóba saját fejlesztésű GPS kerül. Android alapú applikációnk segítségével az Ön munkatársai online menetlevelet tudnak vezetni. Ezekhez az adatokhoz Önök is online hozzáférnek.

Gumi menedzsment

Tároljuk a téli és a nyári gumiabroncsokat, kedvező díjszabás mellett az adott időszakban és rövid átfutási idővel cseréljük azokat. Időszakos jelentést adunk a gumik állapotáról, az Önök igényei szerint segítünk a kedvező árú beszerzésben is.

Kérdése adódott?

Írja meg nekünk!